top of page

Huopaiset avokkaat

349€

Mittatilaus alkaen 359€
Toimitusaika n. 8-10 vko 

Pistokkaat-huopaa-suutarinverstaspikitikki

Lämpöä varpaille työpäiviin tai rauhallisiin koti-iltoihin. Pehmeää jaloille.

 

Kippurakärkiset huopapistokkaat valmistetan käsityönä pikilangalla neuloen, kuten supikkaatkin. Huovan neulominen pikilangalla tapahtuu samoin kuin nahkaisten supikkaiden, pikipisto kerrallaan ulkopuolen materiaalia kuuvittaen eli rypyttäen. Näin kärkeen saadaan muodostumaan kippura.

Huopapistokkaissa on parkkinahkainen kärkikovike, joka kiinnitetään kärjen sisäpuolelle tukea tuomaan. Myös pinkopohja valmistetaan huovasta. Koska malli on matala ja kiilakorkoinen, antaa pohja tarpeeksi tukea. Jalkaa vasten on paksu lämmin kerros huopaa.

Materiaalina huopaisissa pistokkaissa on KHT feltsin aito 5mm villahuopa, mikä on tarpeeksi vahvaa jalkinekäyttöön ja sopii pikilangalla neulomiseen.

Huopaiset-pistokkaat-pikitikki.jpg
Pikitikki_huopaavokkaat

Tallukkaat eli huopalapikkaat

Valmistetaan tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan. Hinta alkaen 1000 €. Lopullinen hinta on riippuvainen koosta,  kaavoituksen ja lestin muokkauksen määrästä.

IMG_20200309_155228.jpg

Huopalapikkaat valmistetaan mittojen mukaan tilauksesta. Rakenteeltaan tallukkaat ovat lapikkaiden kaltaiset. Valmistetan tallukkaat käsityönä veitsellä leikaten ja pikilangalla neuloen. Saumat koukkusaumasta kippuraan neulotaan käsin. Jalkineet teräosa on KHT feltsin aitoa 5mm villahuopaa. Kärjessä ja kannalla  huovan päällä on vahvikkeet kasviparkitusta nahasta. Myös carsiosa jalkieessa on nahkaa.

Myös pinkopohja valmistetaan huovasta. Koska malli on matala ja kiilakorkoinen, antaa pohja tarpeeksi tukea. Jalkaa vasten on paksu lämmin kerros huopaa.

bottom of page